Вие сте тук

 • Защо пък почивка в Мавриций?

  Посетили сте вече доста екзотични дестинации, но Мавриций все още не. Или сега се решавате да опитате екзотично пътешествие, след като сте обиколили Европа. Помислете за зеления вулканичен остров в Индийския океан. До там може да стигнете с полет на Турски и Австрийски Авиолинии от София и Варна или с Еър Франс от София. Сравнен с други дестинации и промоциите на самолетни билети до тях, полетът до Мавриций е скъп. Но и това не е място за масов туризъм като Тайланд.

 • Ранни записвания за зимни почивки на TUI

  Зимният сезон на ТУИ е открит за резервации. Сега е моментът да резервирате изгодно Вашето зимно екзотично приключение. Все още цените на самолетните билети за далечните дестинации са добри, а хотелите оферират намаления за ранни записвания. ТУИ традиционно предлага огромен избор от дестинации и хотели, така че всеки може да намери най-подходящото предложение. Дали ще предпочетете мохито на плажа на Варадеро или пък да наблюдавате рибите през прозрачния под на водното си бунгало на Малдивите, зависи само от Вас.

 • Дизайнерски хотели- Alila Villas Uluwatu, Бали

   Компексът на южното крайбрежие на Бали е истинска рожба на пуризма. Разположените върху 150 декара трийсет и пет вили създават усещане за безтегловност. Дизайнът се отличава с простор, открити пространства и прозрачни материали и веднага впечатлява посетителя. Като контрапункт на фолклорното клише при хотелите на Бали е създаден комплекс от най-ново поколение. Еко-футуристичната концепция се утвърждава като модел за модерен комплекс от луксозна категория и магнит за туристи-ценители.

 • Дизайнерски хотели- Cavo Tagoo, Миконос

  През 70-те Миконос е популярен сред хипитата. Днес се радва на вниманието на звезди като Мадона, Парис Хилтън и Дженифър Анистън, които прекарват ваканциите си сред лукса и романтиката, които отличават острова. И още- клубен живот, 300 слънчеви дни в годината и разнообразни плажни пейзажи.

  Петзвездният хотел Cavo Tagoo е перла на острова на лукса. Рядко се среща авангарден хотел с толкова ясен отпечатък от местна идентичност. Концепцията на дизайна отразява гръцката архитектурна традиция и природата на Миконос.

 • Кения- страна на контрасти

  Пътуването до Кения прилича на сафари в рая. Приказни пейзажи на чаени и кафени плантации в планинските райони, безкрайни романтични плажове под палмите на Индийския океан, уникален животински свят в Саваната и неподправена сърдечност на местните хора. Карибу- Добре дошли!

  Кения има древна и динамична история. Палеонтолозите откриват следи от човешко присъствие от преди 16 милиона години. Африкански племена, колонизатори и роби са оставили своя отпечатък в източно африканската страна. Кения получава независимост през 1963 г.

 • Петте най-добри коледни базари в Европа

  Представете си блясъка на средновековни площади, огряни от хиляди блещукащи светлини. Представете си щандове, от които се носи аромат на джинджифилов хляб и майстори предлагат традиционни дарове, които заплашват да изместят скучните вратовръзки и плодови торти за винаги. Учудващо, децата , в плен на Ipod, са омагьосани от ниско технологичните дървени играчки, ледени пързалки и въртележки.

Страници

Направи запитване

Деца * (възраст при пристигане)
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.