Вие сте тук

Air Berlin

Запитване
Air Berlin

Авиокомпания Air Berlin е втората по големина авиокомпания в Германия и шеста в Европа. Air Berlin е нискотарифна авиокомпания, основана през 1978 година, с база на самолети намираща се на летище Тегел в Берлин. Air Berlin извършва следните полети от и до България:

  • Полети на Air Berlin от София до Германия: Хановер, Нюрнберг, Берлин, Хамбург, Дюселдорф, Франкфурт, Мюнхен.
  • Полети на Air Berlin от София до други градове: Лондон, Виена, Копенхаген, Ница, Париж, островите Хания, Миконос, Родос, Самос и Скиатос в Гърция, Тел Авив, Флоренция, Милано, Олбия, Рим, Аман, Букурещ, Москва, Белград, Барселона, Ибиза, Малага, Палма де Майорка, Валенсия, Стокхолм, и Цюрих

Състава на авиофлотът на Air Berlin се състой от 170 самолета тип Airbus, Boeing и Bombardier. Авиокомпанията обслужва маршрути до 162 дестинации в общо 40 държави по света. Отличена е с множество награди за услугите си, сред които през 2006 г. като най добрата нискотарифна авиокомпания в света, а през Февруари 2012 г. е отличена от читателите на Швейцарското списание за пътешествия ReiseBlick като „Авиокомпания на Годината“ в категорията малки разстояния. Air Berlin обслужва вътрешни и международни полети до различни точки в Европа, Азия, Африка, Австралия, Карибите и Северна Америка.

Направи запитване

Деца * (възраст при пристигане)
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.