Вие сте тук

Easy Jet е британски нискотарифен авиопревозвач и съществува от 1995 г. Същевременно е и една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. Главното седалище се намира на летище Лондон Лутън. Още от самото си създаване, Изи Джет извършва полети по най-популярните бизнес и туристически дестинации в Европа, утвърждавайки се като сигурна и предпочитана авиокомпания. EasyJet изпълнява вътрешни и международни маршрути. Компанията обслужва над 500 дестинации между 118 летища в Европа, Северна Африка и Западната част на Азия. Към 30 септември 2009 г. служителите на компанията са 8 000.
EasyJet предпочита да използва основните летища, които в повечето случаи се намират по-близо до големи градове, за разлика от второстепенните летище, които често се намират по-далеко от тези градове.
EasyJet има 19 европейски бази. Въпреки, че компанията е британска, тя има съществено присъствие във Франция, Германия, Италия, Испания и много други европейски държави.
EasyJet притежава общо 188 самолета, от които 150 - Airbus A319-100 и 38 - Airbus A320-200. Авиокомпанията предлага цялостно обслужване на своите клиенти и редица допълнителни услуги – настаняване, наемане на автомобил, паркиране на летището, застраховка по време на пътуването и трансферите - услуги, които могат да се поръчат както онлайн, така и на гишетата на Easy Jet на всяко летище.

Направи запитване

Деца * (възраст при пристигане)

Препоръчваме на всички клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Повече информация тук.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.