Екскурзия Пукет- катамаран

Екскурзия Пукет- катамаран

Екскурзия Пукет с катамаран
Екскурзия Пукет с катамаран Ко Хонг
Екскурзия Пукет с катамаран Ко Пи Пи

Екскурзия Пукет- катамаран

7 нощувки в кабина за двама
направи запитване
TUI Nr. HKT23901
Цени от
на човек в двойна стая2100лв.

Морски блян около Пукет

Седемдневна екскурзия
Преживейте 7 незабравими дни в приказния островен свят на Андаманово море. Потопете се в очарованието на уникално красиви плажове, причудливи скални форми, кристално чиста вода и пъстроцветен подводен свят.
Андаманово море е сред най – добрите ветроходни дестинации в света. То примамва с невероятните си природни пейзажи, стотиците идилични островчета с малки плажчета „като от пощенска картичка” и кристално чистите си води. Впечатляващият залив Phang Nga със своите необичайни варовикови образувания е привлякъл вниманието на продуцентите на „Джеймс Бонд – човекът със златния пистолет” и част от сцените са заснети именно тук. Играта на преливащите цветове при залез и изгрев наистина ще Ви омагьоса. Ще се насладите на истинско спокойствие на борда. Ще почивате, ще се къпете в спокойните води, ще забравите ежедневието – очаква Ви приказен свят, а за да е разнообразна и интересна почивката ще има изследователски експедиции, гмуркане и барбекю на вълшебни плажове.

Програма на екскурзията:
1 ден: Яхтено пристанище – Koh Phanak.
Пристигате самостоятелно на яхтеното пристанище. Качване на борда в 17:00, инструктаж за безопасност на борда, по време на тура и допълнителните екскурзии. Отпътуване от Koh Phanak .

2 ден: Koh Phanak – West Koh Hong – Koh Chong Lat(З, О, В).
След закуска тръгване на запад към Koh Hong. Проучване и опознаване на залива с динги лодка. След обяда на борда на яхтата прекосяване на залива Phangna. Целта на този етап от пътуването е острова Koh Chong Lat.

3 ден: Koh Chong Lat – източен Koh Hong. (З, О, В).
Екскурзия по желание: „С островърха лодка” до острова на Джеймс Бонд, след това към Koh Panyi. Връщаме се на борда за обяд и отпътуваме на изток към източен Koh Hong. Изследваме лагуната с гумена лодка. По – късно акостираме на плажа на източен Koh Hong.

4 ден: Източен Koh Hong – Ao Nang – Railey Beach. (З, О, В).
След закуска се отправяме към Ao Nang. По желание: Изследване на мангровите гори с каяк. След обяд акостираме на Railey Beach. Свободно време на плажа.

5 ден: Railey Beach – Ao Nang – Koh Dam – Koh Lanta. (З, О, В). Пътуването продължава към Ao Nang. Тук ще имате възможност за разходка със слон в джунглата (допълнителна екскурзия). По – късно ще посетим Острова на пилетата( Koh Dam). След обяда продължаваме към Коh Lanta. Акостираме по залез слънце на плажа на западния бряг на Klong Dao. Свободно време за плуване. По желание: Тай масаж в село на Koh Lanta.

6 ден: Koh Lanta– Koh Phi Phi Ley – KohYao Yai. (З, О, В).
Продължаваме към Koh Phi Phi Ley (около 2 часа), изследваме залива Maya и обикаляме около островите. След това опъваме платната към KohYao Yai и се установяваме в някой от заливите.

7 ден: KohYao Yai – Koh Kai Nok – Koh Nakha Yai. (З, О, В).
По пътя спираме за плуване и гмуркане навсякъде, където ни хареса. По желание: Барбекю на плажа на Koh Nakha Yai.

8 ден: Koh Nakha Yai – яхтено пристанище. (З).
Отпътуваме към яхтеното пристанище Марина за да приключим пътуването. Слизане от борда след закуска между 08:00 и 10:00. Край на програмата.

Легенда: З- закуска, О- Обяд, В- вечеря

За мероприятията на сушата са необходими туристически обувки и обувки за плуване.
На борда се заплаща само в брой (долари/евро). Кредитни карти не се приемат.
Допълнителните екскурзии се резервират на борда.

Цена: 7 нощувки, пълен пансион от Пукет (без полет, трансфер, влак до полета) в DZK1 от 2100 лева на човек.