Сейшели

Сейшели

...

Почивка Сейшели в Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino

На човек с включен полет от София, трансфер и 7 нощувки със закуска

Обширният хотелски комплекс в средата на тропическа градина предлага изобилие от места за слънчеви бани, плуване и релакс в непринудена ваканционна атмосфера с широка гама от спортове. Собственият водолазен център PADI на курорта прави гмуркането незабравимо преживяване.  Това е хотел на Сейшелите, който предлага възможност за бюджетно настаняване в една...

на човек за 7 нощувки, на полупансион, в двойна стая

от 2180лв.
...

Промоция Сейшели

7 нощувки с полет от София

Топ цени Сейшели от София- от 2180 лева на човек за 7 нощувки, полет от София и трансфер. Възползвайте се от текущите промоции на авиокомпаниите, които летят до Сейшелите и изберете пакет с хотел на ТУИ и трансфер. Можете да избирате между Катарски, Турски или Австрийски авиолинии. Обадете ни се...

на човек, за седем нощувки, с полет от София

от 2180лв.


Сейшелските острови са разпръснати под Екватора. Затова обикновено имат топло, идеално за плаж, време през цялата година. Най -горещите месеци са от декември до април. Най-дъждовни са януари и февруари, въпреки че обикновено валежите са кратки, а след тях слънцето отново напича и всичко изсъхва. Въпросът кога да отидете на Сейшелските острови често се свежда до сезонните пасати, които изхвърлят водорасли върху някои от плажовете. От май до октомври са засегнати някои плажове по южното крайбрежие на остров Махе и остров Праслин. Сейшелите са отлична дестинация за гмуркане през цялата година, но ако мечтаете за кристално чисти условия и видимост до зашеметяващите 30 метра!, тогава най -доброто време за посещение на Сейшелските острови е през месеците април -май и октомври -ноември .

Важно! Туристическа агенция Травелисимо предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ на стойност между 3 и 5 % от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и избраната застрахователна компания. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Травелисимо предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Травелисимо има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Травелисимо или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Травелисимо в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).