За нас

За нас

Почивка или екскурзия, няма значение, важното е да е със стил и да създава красиви спомени за цял живот. Ние от Травелисимо се стараем всяка ваканция на нашите клиенти да бъде уникална за тях, да ги зареди с положителни емоции и да им осигури бягство от забързаното ежедневие. Ние съпреживяваме всяко пътуване, от момента на планиране до завръщането на нашите пътешественици.

Агенцията е създадена през далечната 1997 г като собственост на немския туроператор ТУИ и е една от първите в България, която предлага неговото богатото портфолио за българския пазар. През 2011 г. екипът ни избра името Травелисимо и започна да оперира като независима компания като запази партньорството с ТУИ Германия. В годините разширихме нашето сътрудничество и с други немски туроператори като FTI, Vtours, Dertour, Alltours. Направихме и отделен сайт- travelisima.com, където в реално време можете да проверите цените за хиляди хотели в цял свят, предлагани от немските туроператори.

В настоящия сайт ще намерите нашите предложения за пакетни почивки и екскурзии, които създаваме за индивидуални пътешественици, които избягват груповите пътувания и предпочитат да изследват и опознават самостоятелно избраната дестинация.

И още полезна информация:

Работно време:
Понеделник-петък
09:00-18:00 ч.

Фирмени данни:
Травелисимо ООД
ЕИК 201321616
Адрес: гр. Варна, ул. Любен Каравелов 13
(Синя зона за паркиране)
Тел. : 052 699 699
Имейл: tui@travelisimo.bg

Банкови реквизити:
Титуляр: Травелисимо ООД
Банка: Алианц Банк България
Сметка в лева: BG18BUIN95611000248956

Лицензи и сертификати:
Травелисимо е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация РК-01-6664, издадено от Министерство на Туризма.

Травелисимо ООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора”, съгласно чл.97 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица № 13062110000152 от 18.02.2021 на ЗК “Лев Инс” АД.

IATA лиценз за издаване на самолетни билети от 2003 г.

Дружеството е администратор на лични данни.

Важно! Туристическа агенция Травелисимо предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ на стойност между 3 и 5 % от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и избраната застрахователна компания. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Травелисимо предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Травелисимо има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Травелисимо или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Травелисимо в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).