Танзания

Танзания

Не са открити оферти с посочените критерии... ;(


Температурите на Занзибар са високи през цялата година, рядко се понижават под 22°C и достигат пик при около 32°C през януари-февруари. Сухите сезони са от края на декември до февруари и от юни до октомври, въпреки че дори тогава са възможни следобедни гръмотевични бури.
Занзибар, островът на подправките, предлага смесена кухня, с вкусове, заимствани от цял ​​свят: китайска юфка, къри с кокосово мляко, арабски специалитети. Плодовете, които са най-разпространени са манго, банани, папая и ананаси. Морските дарове са в изобилие и с отлични качества - просто се уверете, че са пресни. Опитайте октопод с ориз. Месото на шиш и на скара е често срещано. Занзибар е мюсюлмански остров; алкохолът е лесно достъпен само в Стоун Таун и туристическите райони. Виното обикновено е южноафриканско. Чай (чай) е местната напитка .

Важно! Туристическа агенция Травелисимо предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ на стойност между 3 и 5 % от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и избраната застрахователна компания. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Травелисимо предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Травелисимо има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Травелисимо или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Травелисимо в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).