Екскурзия Тайланд-северозапад

Екскурзия Тайланд-северозапад

Екскурзия Тайланд-северозапад

Екскурзия Тайланд-северозапад

6 дни / 5 нощувки
направи запитване
TUI Nr. CNX-T-01
Цени от
на човек в двойна стая1240лв.

Чианг Май и непознатия северозапад, 6 дни

Индивидуална екскурзия на английски
ТУИ екскурзия CNX-T-01
Чианг Май- Мае Хонг Сон-Чианг Май

Ден 1: Чианг Май/ О

Местният екскурзовод ще ви вземе от летището или хотела и ще се впуснете във вълнуваща обиколка на града. Ще посетите Чианг Мах Дои Сутеп- храм на върха на планина и една от най- видните забележителности на града. Храмът е разположен на 1050 м над морското равнище, което ви предоставя прекрасна гледка, ако времето е добро. Нощувка в Чианг Май.

Ден 2: Чианг Май/ З; О

Сутринта посетете лагера за слонове, където можете да наблюдавате как тези интелигентни животни тренират за тяхната работа в джунглата. Обядът се сервира във ферма за орхидеи. Тук можете да разгледате фабрика за производство на чадъри и коприна, коване на желязо и сребро и дърворезба, преди да продължите  своя тур към Чианг Рай, където и ще пренощувате.

Ден 3: Чианг Mай- Мае Хонг Сон/ З; О; В

Сутринта тръгвате от Чианг Май за Лампун. Ще посетите храма Уат Пратат Харипунчай- един от най- почитаните храмове в Тайланд. Някои от сградите датират от 9-ти век. Следобед ще се върнете обратно в хотела, за да освободите стаята си и да вземете трансфера си до летището за кратък 25- минутен полет до Мае Хонг Сон (билетите не са включени в пакетната цена). След пристигане ще бъдете трансферирани до курорта ви в покрайнините на Мае Хонг Сон. След вечеря можете да посетите нощния пазар.Нощувка в Мае Хонг Сон.

Ден 4: Мае Хонг Сон/ З; О; В

След закуска следва сити тур из Мае Хонг Сон. В програмата са включени два бирмански храма. Ще посетите също и пещера, където стотици риби чакат да бъдат нахранени. След връщане в курорта следобед имате свободно време на разположение.  Наблизо има национален парк, където можете да си организирате наблюдение на редки видове птици. Вечерта се насладете на романтично барбекю.

Ден 5:  Мае Хонг Сон- Чианг Май/ З; О

Ранна закуска и освобождаване на стаята, след което следва трансфер до малък лагер за слонове, откъдето яздейки едно от тези възхитителни животни ще изследвате джунглата. Продължете с лодка по река Пай и селището Падонг, където ще срещнете местните „дълговрати жени”. След късен обяд, следва трансфер до летището, откъдето ще вземете полета си обратно към Чианг Май.(билетът не е включен в пакетната цена).

Нощувка в Чианг Май.

Ден 6: Чианг Май- Банкок

Сутрешен трансфер до летището.

Екскурзията може да комбинира с няколко дни в Банкок и почивка на някой от многобройните курорти в Тайланд- Патая, Пукет, Ко Самуи и т.н.

Екскурзията включва:

  • Настаняване в двойна стая
  • Всекидневна закуска
  • Други упоменати хранения; напитките не са включени
  • Транспорт по време на пътуването в  климатизирано превозно средство
  • Англо или немско говорящ екскурзовод
  • Всякакви входни такси

 Пътуването не включва:

  • Полети и летищни такси
  • Лични разходи
  • Напитки
  • Такси за виза

Примерни хотели:

Chiang Mai: Holiday Inn

Mae Hong Son: Fern Resort