Kurumathi Maldives почивка

Kurumathi Maldives почивка

Kurumathi Maldives почивка

Kurumathi Maldives почивка

На човек с включен полет и трансфер, 7 нощувки на пълен пансион
направи запитване
Цени от
на човек в двойна стая4682лв.

Северно от Ари-Атол лежи Расду-Атол с хотелския остров Курамати.

Курамати може да бъде обиколен пеш за около час и половина и предлага идеални възможности за почивка. Красива лагуна открива възможности за начинаещи сърфисти. Курортът Ви предлага търговски алеи с много магазини, книжарници, интернет клубове.

Kuramathi Resort е ексклузивен хотел на ТУИ с отлично съотношение цена-качество. Това е един от големите резорти на Малдивите, който предлага забавления както за двойки на романтична почивка, така и за семейства с деца. Още едно предимство на почивката в Курамати Резорт е все още запазеният богат на подводен живот риф, гостоприемен както за опитни гмуркачи, така и за начинаещи любители на шнорхелинга.

Примерни цени за ноември 2024:

Цена на човек в Garden Villa със закуска, обяд и вечеря, полет от София и трансфер с моторна лодка- 2394 евро

Цена на човек в Beach Bungalow със закуска, обяд и вечеря, полет от София и трансфер с моторна лодка- 2869 евро

Цена на човек в Superior Beach Villa със закуска, обяд и вечеря, полет от София и трансфер с моторна лодка- 3243 евро

Ако търсите настаняване за друг период или в друг тип вила, моля, изпратете ни запитване, за да изберем най-изгодния и подходящ за Вас вариант. В различни периоди на година както хотела, така и авиокомпаниите, които предлагат полети от България до Малдивите, предлагат специални цени и промоции, които с удоволствие ще следим за Вас.

Почивка ден 1

Полет София – Малдиви с едно прекачване.

Почивка ден 2

Пристигане на летище Мале. Трансфер до избрания хотел. Настаняване.

Почивка ден 3-8

Почивка в избрания хотел. Време за плаж и екскурзии по избор (срещу допълнително заплащане).

Почивка ден 9

Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет до България.

направи запитване

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет с едно прекачване и вкл. летищни такси
Трансфер летище-хотел-летище с моторна лодка
7 нощувки на съответната база в избрания хотел при двойно настаняване
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за целия период на пътуването

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

Местна изходна такса – 25 USD (около 39 лева), дължима от всички пътници над 2г., платима на летище
Услуги, които не са упоменати като включени за съответния хотел
Разходи от личен характер
Допълнителни екскурзии
Бакшиши
Цените са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети в икономична класа и подлежат на допълнително потвърждение към момента на резервация. Цената може да се преизчисли за друг период или с друга продължителност. Цените са платими в лева, в брой или по банков път

направи запитване

Не е предвиден водач от Травелисимо ООД.

Настаняването в хотелите е след 14 часа, а напускането- преди 12 часа в деня на заминаване.
Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до Малдивите.
Валута: Малдивска рупия (MVR). 1 USD=16 MVR приблизително. В курортите и на повечето места може да се плаща в долари или с кредитна карта.
Пътуващите до Малдивите трябва да представят международен паспорт с валидност най-малко 6 месеца от датата на завръщане. За български туристи, които пребивават в Малдивите по-малко от 90 дни, не се изисква виза.
За деца под 18г., пътуващи без родители – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
За използване на намаления за младоженци и празнуващи сватбен юбилей е необходимо да се представи свидетелство за сключен брак.
Травелисимо препоръчва сключване на допълнителна застраховка ”Отмяна на пътуване” срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

направи запитване

Важно! Туристическа агенция Травелисимо предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ на стойност между 3 и 5 % от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и избраната застрахователна компания. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Травелисимо предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Травелисимо има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Травелисимо или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Травелисимо в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).

X

Направи запитване

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Деца * (възраст при пристигане)
  • Препоръчваме на всички клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Повече информация тук.
    Политика за поверителност и защита на личните данни
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Kurumathi Maldives почивка

Малдиви

Kurumathi Maldives почивка
 - 
English
 - 
en
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Bulgarian
 - 
bg
Обади се